Gothia Logistics logo
Logo utsmyckning
Användare:
Lösenord:


Kursinloggning

 Kundvagn: 0 kurser: Totalt: 0 kr
Du är här: Tjänster / TRR Trygghetsrådet

Utbildning via TRR

Ökad kompetenskraft genom utbildning via TRR, Trygghetsrådet

I en tid av förändringar upplever många behovet av att kunna dokumentera sin konkurrenskraft. En följd av dessa förändringar innebär att en del personer måste stärka sin kompetens. Genom det ramavtal som vi har med TRR kan vi hjälpa personer från de företag som i sin tur har avtal med TRR.

Kompetensutveckling

Vi har under flera år utbildat arbetslösa personer som anvisats till oss av TRR. Med våra kurser kan individen dokumentera och bredda sina kunskaper, känna av nya områden och öka sin anställningsbarhet. Alla kurserna har ett tydligt jobbfokus och ger kunskaper som är användbara i yrkeslivet.


TRR, Trygghetsrådet

TRR Trygghetsrådet är en stiftelse som arbetar med omställningar och har mer än 30 års erfarenhet av övertalighetssituationer i svenskt näringsliv.

Här kan du få råd och stöd till medarbetare, ledning och fackliga företrädare i företag som står inför en omställning.

TRR:s uppdrag är att skapa framgångsrika förändringsprocesser för de anslutna företagen och deras medarbetare. Målet är att stötta medarbetare som blir uppsagda på grund av arbetsbrist eller riskerar att bli det, på deras väg mot ett nytt jobb.

Över 32 000 företag med sammanlagt 700 000 medarbetare, huvudsakligen tjänstemän i det privata näringslivet, är anslutna till TRR.

Läs mer om TRR på www.trr.se


Så här gör du

Tillsammans med din kontaktperson på TRR gör ni en individuell handlingsplan där det framgår vilken typ av kompetensbehov som finns. När du och din kontaktperson är överens om att du bör bredda dina kunskaper tar du kontakt med oss. Vi kan då hjälpa dig att lägga upp den studieplan som passar just för dina behov.Se hela vårt kursbibliotek på www.gothialogistics.se eller ring oss på 011 - 21 93 24